Prasklina

Poslaťod andys » 06 Nov 24, 11:37:55

ked to bude len puklina od strku, co odletel spod kolesa autu pred tebou, tak ti nebudu hned habat technicak. to by bol nezmysel.
rychlost je droga

andys 

Obrázok užívateľa

Poslaťod bandur » 07 Nov 24, 9:29:07

komar ale riesit to treba aj vtedy, ak tu poistku nemas :D ak to chces cez nejaky servis, tak hornet ti maju na webe napriklad taku moznost, ze online dopyt a tam si zadas ake sklo potrebujes vymenit, opravit, ci mas nejake to poistenie, ake servisne miesto mas najblizsie a priblizny termin budes vediet, oni ta potom budu aj telefonicky kontaktovat, aby ste si dohodli podrobnosti, takze dnes ozaj tych moznosti je vela ako sa aj objednat, nahlasit a aj tych moznosti, ze kde je kopa ;)

bandur 

Obrázok užívateľa

Poslaťod massliak » 08 Nov 24, 9:15:51

tak ale mozes prist rovno aj do servisu / na pobocku, nie?

massliak 

Obrázok užívateľa

Poslaťod erno » 11 Nov 24, 10:32:44

mozes, ale nikto ti nezaruci, ze budu mat prave cas, aby ta zobrali a spravili. aj ked je to zalezitost na niekolko minut, tak v servisoch mavaju tolko roboty, ze nevedia, kde im hlava stoji. tak aby si nebol potom nemilo prekvapeny nahodou. preto je lepsie nahlasit sa dopredu.

erno 

Obrázok užívateľa

Poslaťod milkos » 12 Nov 24, 9:51:53

Ale uz tu predsa zaznelo davnejsie aj slovne spojenie mobilny servis. Tak preco nevolat a nepytat sa priamo na toto.

milkos 

Obrázok užívateľa

Poslaťod majlan » 12 Nov 24, 13:08:39

keď nemáš čas alebo možnosť chodiť do servisu, tak je to ideálne riešenie. ja som sa dočítal, že je aj výmena možná, čo je zase logické podľa mňa. lebo keď máš total rozbité, tak asi nie je práve bezpečné trepať sa v takom aute na cesty.

majlan 

Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Hladam servis

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia