Prasklina

Poslaťod haajko » 09 Jan 26, 13:54:24

ja som takto posledne s otcom riesil, musel menit sklo a doplatil len minimalnu sumu, par desiatok eur, aj ked hodnota skla bola vyssia samozrejme. ale aj tak je to obrovsky rozdiel oproti tomu, keby som mal platit celu sumu z vlastneho. pri havarijnom poisteni je to pohodlnejsie, prides, auto spravia a nemusis riesit ziadne papierovacky ani dalsie komplikacie. treba sledovat, co presne kryje tvoje poistenie a ci mas aj dopoistenie, lebo tam sa casto lisi, ci sa doplaca len mala cast alebo nic. podla mna je najlepsie mat aspon taku kombinaciu, aby si bol chraneny v roznych situaciach a neostal na vsetko sam.

haajko 

Obrázok užívateľa

Poslaťod jano7 » 12 Jan 26, 10:15:34

ked clovek nemusi platit celu sumu z vlastneho vrecka, je to obrovsky rozdiel. pri havarijnom poisteni je najvacsia vyhoda prave ten komfort – prides, opravia auto a o papierovacky sa postaraju za teba.

jano7 

Obrázok užívateľa

Poslaťod haajko » 12 Jan 26, 16:45:26

tie papierovacky, co spominas, tak to je tiez dost vyhoda, ked to niekto za teba vybavi. ako nieze by to bolo neviem ake narocne, ale tak setris cas a kolkokrat aj nervy. lebo taketo behacky, tak to ja z duse nenavidim chodit nieco vybavovat po uradoch, poistovniach a podobnych instituciach.

haajko 

Obrázok užívateľa

Poslaťod max1 » 13 Jan 26, 14:48:32

ale to tiez nerobi kazdy. viem, ze hornet to tak robi, ze aj papiere za teba s poistovnou prejde a ty uz ozaj nemusis nic. dostanes prospektik a ides stastny domov.

max1 

Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Hladam servis

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť