Vypnutie immo-vypnute !

Poslaťod eazydaz » 11 Júl 11, 12:27:05

kto vie vypnut immo v rj ME 7.5 ? je to z octavie RS, r.v. 2001

cislo jednotky 06A 906 032 BJ
cislo bosch 0 261 206 892
Naposledy upravil eazydaz dňa 20 Júl 11, 16:05:58, celkovo upravené 1

eazydaz 


 
Príspevky: 98
Registrovaný: 19 Jan 11, 13:14:05

Poslaťod miro22 » 11 Júl 11, 17:46:33

neviem ci by to slo supervagom najnovsou verziou. taku mam, len nechcem nikoho zavadzat. ak si niekde precitas, ze to ide, tak to viem. pre nedostatok casu nemozem hladat a taku ecu tu v dielni nemam na skusku. ak by si si nevedel rady, tak ti to viem zabezpecit inou cestou, atj letovanim..
sprtam sa v motoroch.

miro22 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 317
Registrovaný: 24 Jún 10, 4:01:06

Poslaťod eazydaz » 11 Júl 11, 18:23:19

mne je jedno ci letovanim alebo kablom,ale musim to vypnut,ak to chcem spojazdnit

eazydaz 


 
Príspevky: 98
Registrovaný: 19 Jan 11, 13:14:05

Poslaťod djrjay » 11 Júl 11, 23:10:18

nie je problem ale si z opacnej strany sveta

djrjay 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 617
Registrovaný: 22 Jún 10, 21:27:21
Bydlisko: PD-SK

Poslaťod eazydaz » 12 Júl 11, 11:23:52

no preto som to tu dal,ze kto vie urobit a nie je problem pripadna posta..zaplatim postovne samozrejme,prilozim aj podaci listok,ze staci to len odniest na postu

eazydaz 


 
Príspevky: 98
Registrovaný: 19 Jan 11, 13:14:05

Poslaťod eazydaz » 17 Júl 11, 12:55:25

nikto nevie?

eazydaz 


 
Príspevky: 98
Registrovaný: 19 Jan 11, 13:14:05

Poslaťod miro22 » 17 Júl 11, 14:31:00

vsak som ti napisal, ze viem aj ja, ale nekontaktujes ma. hora nechodi ku mohamedovi, ale naopak.
sprtam sa v motoroch.

miro22 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 317
Registrovaný: 24 Jún 10, 4:01:06

Poslaťod eazydaz » 20 Júl 11, 16:06:23

vypol som to s kamaratom pomocou programatora,zmenili sme 4hodnoty a je to :-D ..kto by chcel nie je problem,piste SS

eazydaz 


 
Príspevky: 98
Registrovaný: 19 Jan 11, 13:14:05

Poslaťod janosik93 » 20 Júl 11, 18:39:35

tak fajn potom.... potešil si nás :-)
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3352
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod eazydaz » 20 Júl 11, 20:08:03

ja som rad,ze som usetril a tie eura mozem vlozit na ladenie

eazydaz 


 
Príspevky: 98
Registrovaný: 19 Jan 11, 13:14:05


Späť na Hladam servis

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia