JTDchip píše:no jasne pocitam s timm,ze spousta agentur bude podvodnych:(.Kazdy den serfuju po internetu a sbiram informace,male nekdy jsem zdeseny. Nekde platem a nekde tim jak moc velke maji naroky na jazyk. Jako ja urcite nemam anglictinu na komunikativni urovni. Chybi mi slovni zasoba,takze se pomazuju raci za naprosteho zacatecnika a podle toho chci hledta praci,protoze nechci tam pohoret.
Ale vetsina praci je jen pro holky a ja mam sanci najit praci asi o 60% mensi nez ony:(. Kuchare delat nemuzu ani asi cisnika. Ja jsme technik a specializuju se na auta,ale automechanika taky tezko. Spis nejakyho ridice, zahradnika s tim mam zkusenosti bohate a potom jedine nejaky uplny pomocny prace pro debili aj to bych musel vzit abych se tam nejak otrkal. Hlavne kdyz clovek prezije a aspon neco malo vydela. Student agency nabizi praci za 10 tis cisteho tydne:D a za zprostredkovani chteji 14 tis kulil sme oci jetsli jsou normalni kdyz minimalni povolena mzda v britanii je 5,93 liber.
Ale na druhou stranu tady az me skonci podpora asi 4500 tis mesicne nebudu mit nic a a tam muzu poznavat jiny kraj,takze aj za tech 10 tis to snad stoji. Ten student je na druhou stranu jistota,ze to neni podvodna firma.Ale reknu vam sme z toho vyklepany nemam predstavu co budu muset vyrizovat na ceskych uradech ohledne toho abych tady nemusel platit socilani,zdravotni a jak s danema..
a preco neskusis slovensko?dobre teraz ma tu mozno niekto zvozi,ze na slovensku to nie je ziadna vyhra,ale predsa.s jazykom si lamat hlavu nemusis,daleko by si to nemal a firiem,co robia pre automobilky je tu vela.ja myslim,ze by si si tu pracu urcite nasiel.ale je to len moj nazor