brzdy pískajú

Poslaťod baliak » 29 Mar 19, 11:55:59

menil som brzdy minulý rok a tak jasné, vravel som si na začiatku, že je normálne, že pískajú pokiaľ sa zabehnú, no teď to pískanie začalo byť tak povediac už neúnosné. dá sa s tým niečo robiť?

baliak 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 11
Registrovaný: 09 Jún 17, 14:13:33
Bydlisko: Lučenec

Poslaťod janosik93 » 01 Apr 19, 11:42:33

Ake maš auto? ake brzdy si tam dával? myslim značku
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3303
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod idzor » 02 Apr 19, 8:42:00

bolo by fajn to nejak konkretizovať, no aj tak si en takto letmo tipnem, že to asi žiadna sláva nebude

idzor 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 17
Registrovaný: 19 Júl 17, 9:08:06
Bydlisko: Trnava

Poslaťod powerman » 05 Apr 19, 12:28:09

Vyriesil si to uz? Nieco tam bude spatne po montazi tych novych, sam si si to vymienal?

powerman 


 
Príspevky: 46
Registrovaný: 18 Aug 15, 14:25:37

Poslaťod rory » 08 Apr 19, 6:44:39

Kto ti to robil? Nemôžeš dať zvuk toho? Dáke video?

rory 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 44
Registrovaný: 21 Sep 17, 13:36:16
Bydlisko: Leopoldov

Poslaťod goodman » 08 Apr 19, 9:04:23

Asi to už poriešil aj bez nás, ale tak do budúcna treba uvesť aj aké brzdy na aké auto a ako sa to robilo...

goodman 


 
Príspevky: 32
Registrovaný: 23 Sep 15, 13:51:43

Poslaťod krako » 10 Apr 19, 13:16:35

mne tiež po výmene svoj pomocne písali brzdy, dal som to prerobiť potom a išlo to proste som to naprd zmontoval, možno aj on len mu bolo trápne to tu písať :D :D :D

krako 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 19 Sep 17, 10:16:17
Bydlisko: Dunajská Streda

Poslaťod max1 » 25 Apr 19, 13:25:32

no asi ta to uz teda netrapi ked nereagujes na prispevok, ale brzy mozu byt len moc dotiahnute, pokial auto brzdi a nepiska to nejak extra, kup si na to pripravok a nastriekaj to malo by to prestan piskat :)

max1 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 40
Registrovaný: 02 Dec 14, 15:20:14

Poslaťod svitko » 26 Apr 19, 10:25:20

Ha ha asi to uz vyriesil aj bez nas, mne piskkali neoriginal bzdy, vymenil som za original a ostalo ticho, moze to byt aj tym, od vtedy taketo diely kupujem len origo :)
Vitazstvo je vsetko. Jediny, kto si na vas spomenie, ked skoncite druhy, je vasa zena a vas pes

svitko 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 25
Registrovaný: 16 Nov 15, 17:51:56

Poslaťod erno » 29 Apr 19, 9:32:28

krako jak sa to da zle zmontovat? :D

erno 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 148
Registrovaný: 04 Dec 14, 14:51:15

Poslaťod dieselM » 29 Apr 19, 10:50:06

krako nie je jediny, mne mechanik nieco tiez v montazi novych brzd nieco pokazil a piskalo a buchalo to, nakoniec to opravili, ale aj tak vsetko sa da dnes, uz mam noveho mechanika. A kolega to uz vyriesil asi aj bez nasich rad :)

dieselM 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 47
Registrovaný: 04 Dec 14, 9:44:22

Poslaťod matejak » 29 Apr 19, 13:39:52

dieselM píše:krako nie je jediny, mne mechanik nieco tiez v montazi novych brzd nieco pokazil a piskalo a buchalo to, nakoniec to opravili, ale aj tak vsetko sa da dnes, uz mam noveho mechanika. A kolega to uz vyriesil asi aj bez nasich rad :)

a vieš nám povedať aj ako?

matejak 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 9
Registrovaný: 11 Júl 17, 13:14:33
Bydlisko: Bratislava

Poslaťod milanjedko » 30 Apr 19, 10:02:30

Ja si myslím, že to bude zlým kusom alebo značkou, ako môže niekto zle vymeniť brzdy? :D To by sme už museli byť aký blbý, aby sme to zle vymenili, koniec koncov to nemusí byť ani v brzdách.

milanjedko 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 12
Registrovaný: 25 Júl 18, 18:14:35
Bydlisko: Žiar nad Hronom

Poslaťod diondi » 02 Máj 19, 10:27:37

a v com by si to tak tipoval, ked nie v samotnych brzdach alebo ich montazi?

diondi 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 37
Registrovaný: 09 Okt 15, 13:54:52

Poslaťod haajko » 02 Máj 19, 10:52:41

ja sa tiez priklanam k tomu zlemu kusu pripadne znacke, v montazi ak to robil mechanik pochybujem, ze by nieco pokazili, ved jeden mechanik proste brzdy vymenit vie, to zase nie je az taky problem... no teda podla mna

haajko 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 14
Registrovaný: 03 Júl 17, 11:18:06
Bydlisko: Bratislava

Ďalší

Späť na FAQ - Časté otázky

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron