problem s prihlasenim

Pravidlá a oznamy diskuzneho fora powerdiesel.sk

Poslaťod runda » 11 Jan 11, 11:28:51

nazdar.tiez sa mi stalo to iste co clenovi Freeride1.9 a to ze sa mi neda prihlasit-ale len v opere.skusil som IE a v nom to ide.takze asi bude niekde nejaky problemik... :?:

runda 


 
Príspevky: 17
Registrovaný: 14 Jún 10, 6:42:11
Bydlisko: spiš

Poslaťod Alpiners2 » 11 Jan 11, 12:57:03

nemal by byť problém ani v opere :roll:
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod runda » 11 Jan 11, 13:06:42

este skusim na inom compe...

runda 


 
Príspevky: 17
Registrovaný: 14 Jún 10, 6:42:11
Bydlisko: spiš

Poslaťod chiptuning » 11 Jan 11, 13:23:12

no me to na opere taky neslo tak pouzivam mozilu,ted jsem to jeste zkousel a neslo mi to a dokonce pak ani v mozile az asi na 10 pokus po restartu PC :-(
a porad to psalo ,ze jsem prekrocil max.pocet pokusu k prihlaseni :opf?
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok ..... www.dragpower.cz

chiptuning 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 231
Registrovaný: 06 Okt 10, 19:49:34
Bydlisko: Plzen

Poslaťod Alpiners2 » 11 Jan 11, 14:50:45

po 3 neúspešných pokusoch o prihlásenie vyhodí takúto hlášku.
pozriem na tú operu, prečo to zlobí.
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod Lada » 11 Jan 11, 15:42:53

Když se nemůžete přihlásit tak si v prohlížeči smažte cookies,protože můžou být poškozené.
http://www.ford-galaxy.cz/
Ford Galaxy 1.9 TDI PD 85 kW r.v.06/2000
Seat Alhambra Vigo 1.9 TDI PD 110 kW r.v.12/2005 chip by alpiners2 141 kW

Lada 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 62
Registrovaný: 13 Jún 10, 11:32:14
Bydlisko: Chrudim

Poslaťod runda » 11 Jan 11, 16:11:59

Lada píše:Když se nemůžete přihlásit tak si v prohlížeči smažte cookies,protože můžou být poškozené.

...pomohlo...uz mi to ide aj v opere. :-D

runda 


 
Príspevky: 17
Registrovaný: 14 Jún 10, 6:42:11
Bydlisko: spiš

Poslaťod wmax » 08 Máj 15, 21:44:06

mno ja mam tiez podobny problem,hned po prvom prihlaseni..som prekrocil pocet prihlaseni.Ale ja xem zmenit heslo,lebo mi bolo pridelene nejake nahodne pismenka a cisla.Kuwa chlapi,asi som slepyy,ale de to zmenim??! :mm
e36/M51-by me
3c/BKP-by DTech

wmax 


 
Príspevky: 2
Registrovaný: 24 Máj 12, 10:05:20

Poslaťod janosik93 » 09 Máj 15, 20:44:15

napiš mi sukromnu spravu a zmenim ti to ako chceš ...
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3250
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves


Späť na Pravidlá a oznamy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť