aky programator?

Poslaťod eazydaz » 27 Sep 12, 17:05:05

poradte mi nejaky programator na zapis chipov msa15 a edc15..mam cinsky willem ktory pouzivam na immo,ale zevraj msa15 a edc15 s tym nejde zapisat,poradte nieco,najlepsie okrem elnecu,nezivym sa chiptuningom,cize nieco lacnejsie :)

eazydaz 


 
Príspevky: 98
Registrovaný: 19 Jan 11, 13:14:05

Poslaťod janosik93 » 27 Sep 12, 22:02:38

na tieto pamäte len elnec... memprog L stačí
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod eazydaz » 28 Sep 12, 11:38:23

a willem gq-4x? a samozrejme redukcie k tomu?elnec je pre mna drahy,kedze sa tym nezivym,ide mi skor o opravy nepodarenych uprav

eazydaz 


 
Príspevky: 98
Registrovaný: 19 Jan 11, 13:14:05

Poslaťod janosik93 » 28 Sep 12, 12:04:36

tak hladaj ten memprogl čo som ti písal, nieje to až take drahe
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod eazydaz » 28 Sep 12, 15:03:11

nasiel som ho,cena nie je taka vysoka,mas pravdu,len ake redukcie k tomu dokupit? potrebujem to na msa15 a edc15,pripadne keby islo aj ME7.5,to by ma potesilo

eazydaz 


 
Príspevky: 98
Registrovaný: 19 Jan 11, 13:14:05

Poslaťod janosik93 » 28 Sep 12, 15:36:12

redukcie ti treba na plcc32. pamäte v EDC 15 flash to nevie však urobiť ... ja to mám len na tieto pamäte . ve EDC 15-kach som ešte nepotreboval pajkovať pamäť von ...
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod eazydaz » 28 Sep 12, 16:01:57

no edc15 idu pekne po kabli,ja som to chcel len kvoli tomu,ze keby nieco,cize ten programator pouzijem iba na msa15?

eazydaz 


 
Príspevky: 98
Registrovaný: 19 Jan 11, 13:14:05

Poslaťod janosik93 » 29 Sep 12, 20:19:10

asi len tak. na male pamäte a podobne. elnec je elnec... ja som špekuloval, a nakoniec som ho tok, ťi tak kupil....
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod ALM_SP » 09 Jan 13, 21:06:34

Zdravim Vas,
Chcem sa opytat s akym zariadenim by sa dala vycitat felicia?
Dakujem

ALM_SP 


 
Príspevky: 63
Registrovaný: 02 Jan 13, 20:37:48

Poslaťod janosik93 » 11 Jan 13, 18:16:00

programator mapr ELNEC. je tam pamäť, ktora sa musí pajkovať
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod DaNn » 11 Jan 13, 21:12:50

Nepotrebujes na to taky drahy programator pokial s nim nerobis kazdy den..

DaNn 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 129
Registrovaný: 23 Aug 11, 10:58:50
Bydlisko: Mestečko (Púchov)

Poslaťod janosik93 » 11 Jan 13, 21:18:40

uviedol som napr :grr
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod Alpiners2 » 11 Jan 13, 21:41:36

DaNn píše:Nepotrebujes na to taky drahy programator pokial s nim nerobis kazdy den..

elnec je drahy, to je pravda. ale na par autach sa cena vrati.
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod DaNn » 11 Jan 13, 21:46:13

Kúp si Willem a mas... Ale pozor niekedy ti nevycita ale zmaze :grr Vlastna skusenost....
Ja som napr robil niektore integrace cez digimastra, ale zase to je uplne ina cena :-D

DaNn 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 129
Registrovaný: 23 Aug 11, 10:58:50
Bydlisko: Mestečko (Púchov)

Poslaťod Alpiners2 » 11 Jan 13, 21:52:40

willem neoveruje kontakt na pinoch. to bol moj prvy programator. nehovoriac o tom ze ti ukaze zapis ok, a chip je prazdny. ;)
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Ďalší

Späť na Hardware

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron