Autocom cdp / cdp+ Čína ???

Poslaťod Tomasito156 » 26 Nov 12, 11:07:48

Ahojte,ake mate realne skusenosti s tymito replikami Autocom-u co sa u nas predavaju na bazaroch.Nasiel som v cenovom rozpati od 145-222eur,su to podla vyzoru dve verzie jedna cerveno cierna Autocom CDP+ co davaju za 200e aj s redukciami,alebo je druha verzia co som nasiel v inzeratoch to je ta strieborna s malou antenkou pisu Autocom CDP co ,,ma" ze vraj aj bluethoot ta je tiez okolo 200eciek.
Ktora verzia je kvalitnejsi klon ???podla coho vybrat?Potrebujem jednu uni diagnostiku co sem tam vytiahnem ak je u mna aj ine auto na opravu ako Vw group a Fiat group na tie mam Vagcom 10.6.4 a Fiatecuscan.
Dakujem
Alfa Romeo 156 SW 2.4 20V Jtdm

Tomasito156 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 128
Registrovaný: 29 Okt 10, 9:27:05

Poslaťod dodoxd » 26 Nov 12, 22:04:02

predavajuci tvrdia ze je kvalitnejsia ta cervena ze ma bluetooh a ze nepotrebuje oki chip,ale podla mna nie ta chromova s antenkou pokial ma ah oki chip je lepsia na tej cdp+ zvikne casto pisat vci nenalezeno necita korektne ale mozno ze ty natrafis na dobru cca1:5

dodoxd 


 
Príspevky: 7
Registrovaný: 15 Mar 12, 22:33:09
Bydlisko: Bajč

Poslaťod Tomasito156 » 27 Nov 12, 16:04:00

ja som si konkretne pozeral tuto,ale ako pises kazdy si pochvaluje svoje,takze asi kto ako to vystihne.S tymto predajcom niekto skusenosti??
http://auto.bazar.sk/5268701-autocom-cd ... 77ba753d47
Alfa Romeo 156 SW 2.4 20V Jtdm

Tomasito156 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 128
Registrovaný: 29 Okt 10, 9:27:05

Poslaťod dodoxd » 30 Nov 12, 9:17:32

od nich som mal jeden fungoval bez problemou nebol ziadny problem ,mal som aj autodiag s jednym zariadenim bol problem reklamacia prebehla v 100perc.spokojnosti dobierka 1 trieda na treti den bola doma nova samozrejme postu hradil on..no cervena bluetooh nema..

dodoxd 


 
Príspevky: 7
Registrovaný: 15 Mar 12, 22:33:09
Bydlisko: Bajč

Poslaťod Tomasito156 » 30 Nov 12, 9:42:35

Aha,dakujem,ten bluetooh my az tak nevadi ze nema,hlavne aby to bolo fukcne,spolahlive a nie od podrazakov.
Alfa Romeo 156 SW 2.4 20V Jtdm

Tomasito156 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 128
Registrovaný: 29 Okt 10, 9:27:05

Poslaťod eazydaz » 26 Mar 13, 14:57:55

date niekto link ktore konkretne sa oplati kupit a ide bez problemov? mam origo atal multidiag,ale je to dost o nicom

eazydaz 


 
Príspevky: 98
Registrovaný: 19 Jan 11, 13:14:05

Poslaťod Skoda » 20 Jún 13, 21:29:24

Zkoušel ste s tím někdo kodovat vstřiky?
Zkoušel sem HDI 2.0 100kw siemens a nešlo :| :x
2012/2
ChipTuning a diagnostika ČR Jihočeský kraj (JH)
+420728772312
Oprava sw teplého startu TDI

TDI Jednohmot 5Q spojky podélné i příčné 228mm

Skoda 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 314
Registrovaný: 13 Jún 10, 10:25:57
Bydlisko: ČR

Poslaťod Tomasito156 » 23 Jún 13, 9:53:23

Ja som s tym v pohode nakodoval trysky v Alfe 159 2.4m-jet-Bosch a aj Ford krasne siel nakodovat-Delphi.
Alfa Romeo 156 SW 2.4 20V Jtdm

Tomasito156 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 128
Registrovaný: 29 Okt 10, 9:27:05

Poslaťod Skoda » 23 Jún 13, 14:42:02

Jaká verze HW a SW ?
ChipTuning a diagnostika ČR Jihočeský kraj (JH)
+420728772312
Oprava sw teplého startu TDI

TDI Jednohmot 5Q spojky podélné i příčné 228mm

Skoda 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 314
Registrovaný: 13 Jún 10, 10:25:57
Bydlisko: ČR

Poslaťod janosik93 » 24 Jún 13, 19:36:15

mne na tom nejdu na niektorých francuzoch airbagy... inak sa v celku dá
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod turbica » 29 Jan 14, 15:58:10

pro evropskou klasiku to jede skoro pro všechny auta. tedy alespoň co máme u nás v servisu. :kk/

turbica 


 
Príspevky: 8
Registrovaný: 28 Jan 14, 16:27:19


Späť na Hardware

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron