S-MPS skúsenosti

Poslaťod janosik93 » 02 Mar 11, 22:59:53

nie, čital som to potom ako vectra a aj zapísal. neviem, kde som vtedy spravil chybu.
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3289
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod miro22 » 03 Mar 11, 1:31:09

mne mrzlo galeto ked som ho kupil a z neznamych pricin, asi 2 tyzdne. po tom fachcilo bez prob a to mam verziu na operak vista. tiez som tie 2 tyzdne mal par krat prob a klikal som to iste co aj po tom. mozno si mal iny pripad, ale mne sa pod veci diali na zaciatku galeta.

mozno si strachom ovplyvnil soft. :-D

chiptuning je spravny chlap uz cez pismenka. :-) nedivim sa, ze ti pomohol pri tvojom prob.
sprtam sa v motoroch.

miro22 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 317
Registrovaný: 24 Jún 10, 4:01:06

Poslaťod janosik93 » 03 Mar 11, 8:39:19

pomohol mi s upravou, kedže som to robil prvý krat :-) a ešte raz dakujem.

chybu som spravil asi tú, že ked som to dával čítať a písať, tak som asi zle vybral jednotku :-)

Inak ak sa ti nebude dať spustiť mpps, nelakaj sa. Bude spustený len v procesoch a nepojde. Stalo sa mi to už 3x.
Program som musel odinštalovať a znova nainštalovať. Neviem či to tam má nejake počítadlo spustení alebo čo, ale tak nejako divne sa mi to správa. Robí to na dvoch PC, čiže som vylúčil chybu jedného PC.
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3289
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod miro22 » 04 Mar 11, 18:36:22

edc16 oktavia 1,9tdi tiez ide bez prob. aj kontrolne sucty bez prob.
sprtam sa v motoroch.

miro22 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 317
Registrovaný: 24 Jún 10, 4:01:06

Poslaťod janosik93 » 07 Apr 11, 23:26:39

dnes jedna octavia EDC16 77KW 2008 pohoda,
taktiež aj passat tejto motorizácie
Siemens PPD tiež v pohode vyčítalo
EDC15 v pohode čítanie aj zapis
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3289
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod Skoda » 10 Apr 11, 11:57:37

Co checksum na tom ppd?
musel si dopocitavat?
ChipTuning a diagnostika ČR Jihočeský kraj (JH)
+420728772312
Oprava sw teplého startu TDI

TDI Jednohmot 5Q spojky podélné i příčné 228mm

Skoda 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 314
Registrovaný: 13 Jún 10, 10:25:57
Bydlisko: ČR

Poslaťod janosik93 » 10 Apr 11, 12:52:17

len som to skusil vyčítať..... zapis som nerobil...
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3289
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod Alpiners2 » 12 Apr 11, 11:04:33

mercedes c220 edc15c5 - problém. ecu detekuje ale vyčítať soft už nevie, stále vyhodí chybu. galettom ide bez problémov
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod Alpiners2 » 12 Apr 11, 12:52:50

citroen c4 2.0hdi 100kw, edc16-ecu detekuje, vyčítanie už ale nebeží, takže bdm
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod Alpiners2 » 12 Apr 11, 15:19:52

bmw e46 320D - detekcia, čítanie aj zápis bez problémov
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod janosik93 » 17 Apr 11, 20:20:50

minulý týždeň :
O2 77KW 2008 can zapis aj čítanie prebehlo korektne
fabia 1 74KW tiež v poriadku
Audi A4 2005 85KW TDI čítanie OK
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3289
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod bjukemen » 17 Apr 11, 23:33:51

..mercedes aj zle detekovalo ECU

bjukemen 


 
Príspevky: 794
Registrovaný: 13 Jún 10, 16:33:40

Poslaťod miro22 » 27 Apr 11, 21:36:55

edc15 bmw nenacitako cely obsah na prvy krat. BACHA!!!!
sprtam sa v motoroch.

miro22 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 317
Registrovaný: 24 Jún 10, 4:01:06

Poslaťod miro22 » 27 Apr 11, 21:37:51

pasat edc16 z 5 kusov nenacitalo cely obsah na jednom.. BACHA!!!
sprtam sa v motoroch.

miro22 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 317
Registrovaný: 24 Jún 10, 4:01:06

Poslaťod miro22 » 27 Apr 11, 21:40:38

satrsie BMW, uz neviem presne ake, ale rotacka, nenacitalo cely obsah, iba oblast, ktora sa upravuje a vobec nic nevypisalo, ze to tak vycita.. galeto vo vsetkych pripadoch do teraz nerobilo ani jednu chybu!!! mpps kedze nevycitalo cely obsah, tak tym padom neukazalo spravne cislo softu a bosch cislo !!!

BACHA NA MPPS. GALETO JE LEPSIE. VYHODA MPPSKA JE TAKA, ZE ZAPISE CISLO SOFTU A CISLO BOSCH DO NAZVU OBSAHU, ALE UZ MU NEVERIM !!!!

PS: MOZU SI HO.......
sprtam sa v motoroch.

miro22 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 317
Registrovaný: 24 Jún 10, 4:01:06

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hardware

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron