S-MPS skúsenosti

Poslaťod janosik93 » 27 Apr 11, 21:43:56

ale galleto nerobí CAN jednotky ... ja som zatial s can jednotkami problem nemal. ostatok robím galetom.
par EDC15-iek som robil MPPS-kom a zatial v pohode
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3289
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod miro22 » 27 Apr 11, 21:54:20

chapem vyhody a nevyhody, no mna mpps sklamalo uz asi 4ty krat. co sa da robit galeto, to budem robit galetom a mpps vzdy kontrolujem velkost obsahu a pre istotu stahujem 2 krat a porovnavam subory. aj kamarata sklamalo mpps uz viac krat.

davnejsie, kym som kupil mpps, teda kym som o nom porozpraval jantolakovi ,(koli mne ho objednal) som si cital diskusie ohladom mpps a originalu, no aj oni pisali, ze robi sem tam prob. asi pol roka do zadu. zistil som, ze nieco na tom bude.
sprtam sa v motoroch.

miro22 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 317
Registrovaný: 24 Jún 10, 4:01:06

Poslaťod Alpiners2 » 28 Apr 11, 12:47:19

akurát že máte smps, a používate soft k mpps. netreba sa čudovať že to nerobí celkom korektne tak ako má
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod Ondrej » 03 Máj 11, 23:14:41

S-MPS je kopia originalneho MPPS. Ono vsetko lacnejsie su kopie, ale uz sa zaCINAju zaoberat trochu aj pravami na znacku... preto sa druhovyroba zacina oznacovat mierne odlisne a ide o "zariadenie kompatibilne s MPPS".

miro22- ty si mi asi spominal aku minimalnu verziu mam hladat u dodavatelov. Viem ze boli najprv 1.x.x.x a potom sa zacali objavovat 3.x.x.x... tak som dal na tvoje odporucanie. Dakujem.
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/
Aktuálni neplatiči: už čoskoro...

Ondrej 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 68
Registrovaný: 21 Nov 10, 3:06:23
Bydlisko: Trstená

Poslaťod Ondrej » 22 Máj 11, 14:54:13

V príprave S-MPS 5.0.1.10 s originálnym softvérom AMT Cartech
http://www.amtcartech.com/content.jsp?ID=65
http://www.chiptunawarehouse.com/conten ... cturerID=9
už cca za mesiac :) Cena bude špičková + updatovanie všetkých starších verzií za pár eur :)
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/
Aktuálni neplatiči: už čoskoro...

Ondrej 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 68
Registrovaný: 21 Nov 10, 3:06:23
Bydlisko: Trstená

Poslaťod Alpiners2 » 22 Máj 11, 20:35:52

no len či novšia verzia softu smps neumrtvi náhodou, treba otestovať
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod Ondrej » 22 Máj 11, 20:48:32

Zariadenia sa mi budu musiet poslat na upravu, az potom pojdu.
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/
Aktuálni neplatiči: už čoskoro...

Ondrej 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 68
Registrovaný: 21 Nov 10, 3:06:23
Bydlisko: Trstená

Poslaťod Alpiners2 » 22 Máj 11, 21:36:08

jasné, rozumiem 8-)
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod miro22 » 23 Máj 11, 2:03:45

Ondrej sory, chap to kusok aj z mojej strany. aj original mpps malo prob s urcitymi ecu. cital som diskusie legalnych zakaznikov asi pred pol rokom. kym som ti odporucil minimalnu verziu, tak som asi 50 hodin stravil pri nete a cital a cital... idealny flasher neexistuje. naj je ich mat viacero.

za dalsie musim povedat, ze ondrej je seriozny obchodnik a vychadza v ustrety komukolvek bez prob a ma velmi zaujimave ceny.

naposledy co som mal prob s mpps, ale aj s galetom, bola ecu audi A4 1,8turbobenzin. galeto nevedelo synchronizovat rychlost a mpps si ani neskrtlo. slo to jedine supervagom, teda citanie najnizsou rychlostou a pisanie strednou rychlostou. na galete chyba nastavovanie rychlosti a mpps sa ani nespojilo.


tuto temu neber ako znehodnocovanie tvojho mena, ale ako vymenu nazorov, pre roznych uzivatelov. vsetky kopie kablov originalov kupujem ciste od teba a vsade odporucam iba tvoju stranku. ak si bude tuto temu citat laik, tak nikdy nic s neho nebude, ak nedokaze realne citat a chapat o com a akym systemom sa tu o tom pise.

ak by sa tu malo pisat fakt o kazdej ecu, ktore tvoje kable zvladli, tak tu bude zapisanych velmi vela stran. skor ma vyznam pisat negativa. vie niekto lepsiu nahradu kabla po CAN komunikacii ako kopia MPPS? za tu cenu to spravi vela aut, len to nie je tak premakane ako galetto, teda systemom toho co ma v ponuke a co realne aj spravi. ajtak ti to pojde na odbyt, neboj. :-) ta verzia 5 moze byt zaujimava.. :-)
sprtam sa v motoroch.

miro22 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 317
Registrovaný: 24 Jún 10, 4:01:06

Poslaťod Alpiners2 » 23 Máj 11, 8:02:30

čítal som trochu na digital kaose tému venovanú mpps. pár chalanov čo majú origo mpps tak im padli riadiačky pri zápise, a to majú originály. je to asi tak že naozaj treba mať tých káblov viac. aj kamošovi padol zápis s origo galettom, takže človek si asi nevybere :?
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod Ondrej » 23 Máj 11, 12:32:45

Miro- az teraz som si precital vsetky prispevky. Dakujem za pochvalu a som len rad, ak sa tu napisu realne skusenosti, aj ak je s niecim problem. Ak mas castejsie problemy s komunikaciou, mozeme vyskusat vymenit kus. Ta nova verzia by mala mat podla popisu vyriesene nejake chyby, tak uvidime.
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/
Aktuálni neplatiči: už čoskoro...

Ondrej 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 68
Registrovaný: 21 Nov 10, 3:06:23
Bydlisko: Trstená

Poslaťod vwphun » 23 Máj 11, 13:15:18

>naposledy co som mal prob s mpps, ale aj s galetom, bola ecu audi A4 1,8turbobenzin. galeto nevedelo synchronizovat rychlost a mpps si ani neskrtlo. slo to jedine supervagom, teda citanie najnizsou rychlostou a pisanie strednou rychlostou. na galete chyba nastavovanie rychlosti a mpps sa ani nespojilo.<

Já mám zase opačnou zkušenost , galletto na 1.8T ME7.5 neúspěšné, MPPS čtení v pohodě. Pokud nejde v autě, zkusit na stole. Souhlasím, že klonované Galletto je super nástroj, ale i MPPS jako následník známého KWP2000(+) od Cartech.

vwphun 


 
Príspevky: 1
Registrovaný: 19 Jan 11, 13:01:48

Poslaťod janosik93 » 23 Máj 11, 16:59:07

mne nedavno spadol zapis na octavii II 1.9 77KW po can. Dal som písať znova a pohoda....
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3289
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod djrjay » 12 Jún 11, 12:51:06

Tak pani uz je na svete aj najnovsia 8.0.2.10 verzia.
http://www.amtcartech.com/content.jsp?pname=Downloads

djrjay 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 617
Registrovaný: 22 Jún 10, 21:27:21
Bydlisko: PD-SK

Poslaťod Ondrej » 12 Jún 11, 20:20:17

Changes in this version:
Windows 7 and XP 64bit versions now supported
Speed increased on some drives

-aky pokrok pri zmene verzie z v5 až na v8 :mrgreen:

Skor mi pride, ze chcu vymysliet nejaku budu.
5.0.1.13- musis na tuto verziu updatovat z 5.0.1.10, inak nebudes moct mat v8 (kto by nechcel az o 3 cisla vyssiu verziu... aj ked dokopy nic navyse nema). No a pri v8 sa uz vyhrazaju znefunkcnenim pristroja pri neupdatovani... aby z toho nakoniec nebolo blokovanie klonov ako je pri VCDS.

EDIT:
Inak presne to co maju AMT pri 5.0.1.13 ako novinky, ma CMD pri 5.0.1.10 http://shop.cmdelectronics.com/index.ph ... ductId=268 Kto vlastne vyraba original?
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/
Aktuálni neplatiči: už čoskoro...

Ondrej 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 68
Registrovaný: 21 Nov 10, 3:06:23
Bydlisko: Trstená

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hardware

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron