S-MPS skúsenosti

Poslaťod djrjay » 12 Jún 11, 21:20:56

este by som chcel vediet ako je to tam s tym kodovanim vstrekov.
To by malo ist nie?

djrjay 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 617
Registrovaný: 22 Jún 10, 21:27:21
Bydlisko: PD-SK

Poslaťod janosik93 » 12 Jún 11, 21:25:37

napr kodovanie u opla mi to nerozhodilo.... ine neviem
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3289
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod djrjay » 14 Jún 11, 0:00:36

ok.Ale myslel som to tak ze sa mi zda ze v origu MPPS je aj funkcia na nakodovanie vstrekov.

djrjay 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 617
Registrovaný: 22 Jún 10, 21:27:21
Bydlisko: PD-SK

Poslaťod bjukemen » 14 Jún 11, 8:49:54

..ani renault nepojde kodovať vstreky

bjukemen 


 
Príspevky: 794
Registrovaný: 13 Jún 10, 16:33:40

Poslaťod chiptuning » 14 Jún 11, 11:23:17

djrjay píše:este by som chcel vediet ako je to tam s tym kodovanim vstrekov.
To by malo ist nie?

pokud mas BDM tak s nim je to bez problemu ;) nebo to musi mit neco jako je v priloze

jinak kamosovi v patek umrela edc16 focus 1,6tdci / s s-mps / smazalo to kousek flash a nezapsalo nic tak jsem mu to daval BDMkem dohromady a zajimave je , ze ani klon CMD 1255 to nezvladl , tak nakonec jen BDM orig FG technology 8-)
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok ..... www.dragpower.cz

chiptuning 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 231
Registrovaný: 06 Okt 10, 19:49:34
Bydlisko: Plzen

Poslaťod Ondrej » 16 Jún 11, 2:14:05

Takže mám novinky:

Program v8 už v systéme nenájde doterajšie MPPS zariadenia. Trochu to prekopali, aby bol znova problém s kopírovaním... preto niesú žiadne funkčné novinky (okrem podpory 64bit OS), je to len zmena FW, aby ho nový program bez updatu našiel. Je možnosť dodať aj takúto verziu, dodávateľ hovoril o prelomení nejakej ochrany, takže kábel sa má tváriť úplne rovnako ako ostatné originálne a má ísť aj updatovať do budúcnosti. Cena by bola približne tretinová oproti Cartechu (okolo 600E).


A k updatu ktorý som sľúbil:

Update MPPS (S-MPS) zakúpenej odomňa/zo stránky autodiagnostika.jantolak.sk na verziu 5.0.1.10 : 40EUR
Update MPPS (S-MPS) zakúpenej z akéhokoľvek iného zdroja na verziu 5.0.1.10 : 50EUR


Tieto ceny platia aj pre opravu zablokovaných zariadení použitím iného SW a je v nich aj spätné poštovné+CD s originálnym softvérom.
Cena čipu tejto verzie (=update) na Ebayi v čase písania príspevku je 120USD (buy it now).

Postup- kontaktujte ma tu cez SS (súkromná správa).
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/
Aktuálni neplatiči: už čoskoro...

Ondrej 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 68
Registrovaný: 21 Nov 10, 3:06:23
Bydlisko: Trstená

Poslaťod mato8625 » 03 Júl 11, 19:11:10

verzia 5.0.1.10 uz zvladne aj siemens PPD myslim zapis a dopocet checksum?
http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=40&t=29644
VW G4 Variant TDI PD AXR seria 74Kw,chip cca 1??Kw-3??Nm,Turbo GT-1749VB,kat.off,egr off,brzdy oct.RS,HP sporting

mato8625 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 15 Apr 11, 7:24:15

Poslaťod miro22 » 03 Júl 11, 19:13:41

siemens zvlada, ale chcecksum nerobi.
sprtam sa v motoroch.

miro22 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 317
Registrovaný: 24 Jún 10, 4:01:06

Poslaťod mato8625 » 03 Júl 11, 21:30:27

takze zapis neurobim,s cim urobit kerektny zapis do PPD siemens
http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=40&t=29644
VW G4 Variant TDI PD AXR seria 74Kw,chip cca 1??Kw-3??Nm,Turbo GT-1749VB,kat.off,egr off,brzdy oct.RS,HP sporting

mato8625 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 83
Registrovaný: 15 Apr 11, 7:24:15

Poslaťod janosik93 » 03 Júl 11, 21:34:43

na to treba mať kupeny checksum, a ten nestojí málo
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3289
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod Ondrej » 03 Aug 11, 23:23:21

TAk uz konecne bezime :)

Zariadenia:
S-MPS (MPPS) v3.0.2.37, cena 110EUR
S-MPS (MPPS) v5.0.1.10, cena 150EUR
S-MPS (MPPS) v9 (v8 s funkcnym update na v9), cena 250EUR

Sluzby:
Update/oprava akehokolvek MPPS na verziu 5.0.1.10: cena 45EUR s dopravou
Update/oprava akehokolvek MPPS na verziu 9: cena 180EUR s dopravou

Mikroprocesory:
Samotny naprogramovany procesor v5 cena 50EUR
Samotny naprogramovany procesor v9 cena 180EUR

Ku kazdemu je CD so softverom a ovladacmi.


Zariadenia su v kovovej verzii (odolnejsie voci ruseniu...), odskusane zakaznikmi na viacerych EDC 15, 16, citanie PPD... moznost do tyzdna vratit. V cene je aj doprava. Zaruka 2 roky!!! V pripade problemov vymena.

Zaujemcovia piste mi SZ, alebo tu a ja napisem SZ.
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/
Aktuálni neplatiči: už čoskoro...

Ondrej 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 68
Registrovaný: 21 Nov 10, 3:06:23
Bydlisko: Trstená

Poslaťod janosik93 » 24 Aug 11, 21:10:30

môžem len odporúčať ,
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3289
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod Ondrej » 24 Aug 11, 23:39:19

A pripravuje sa nieco extra okolo MPPS... ale isto EXTRA, nieco co nema nikto na SK, CZ, nikto z Ciny (!!!) ani Rusi, bude to zakupene priamo od vyvojara. Prva ponuka bude samozrejme na powerdiesel.sk :)
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/
Aktuálni neplatiči: už čoskoro...

Ondrej 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 68
Registrovaný: 21 Nov 10, 3:06:23
Bydlisko: Trstená

Poslaťod djrjay » 25 Aug 11, 0:02:41

trosicku ma problemy s EDC16 U34 s 2mb flash.
Tam vzdy dojde len do 49% a ukoncuje alebo niekedy spadne.
Ma druhy pokus uz zapise OK ale zase len do 49%.
Ale robia to len tie 2mb flashky.
Starsie 1MB EDC16 v pohode.

djrjay 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 617
Registrovaný: 22 Jún 10, 21:27:21
Bydlisko: PD-SK

Poslaťod Alpiners2 » 25 Aug 11, 8:17:10

Ondrej píše:A pripravuje sa nieco extra okolo MPPS... ale isto EXTRA, nieco co nema nikto na SK, CZ, nikto z Ciny (!!!) ani Rusi, bude to zakupene priamo od vyvojara. Prva ponuka bude samozrejme na powerdiesel.sk :)


hmm, som zvedavý. :P
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hardware

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron