bdm100 od firmy jantolak

Poslaťod Alpiners2 » 25 Feb 11, 20:11:57

verzia 555PRO BDM, jedná sa o čínsky klon.
bdm mám otestované na pár edc16. čítanie, rátanie checksum a zápis šlape na 100%.
premeral som aj napájanie na pinoch, ak nie sú správne zapojené piny na plošáku tak nepustí 12v a bdm sa ani nezapne. takže aj pri zlom zapojení sa nestane že by odpálilo rj ako pri niektorých iných verziách.
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod Alpiners2 » 02 Mar 11, 16:43:45

dnes otestovaná edc16 renault megane II. čítanie ok, zápis ok, rátanie checksum ok
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod djrjay » 06 Júl 11, 21:55:20

VW CRAFTER 2,5TDI 100kw 2007 EDC16CP34 -ok
KIA SPORTAGE 2.0CRDI 110kw 2009 EDC16-ok

djrjay 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 617
Registrovaný: 22 Jún 10, 21:27:21
Bydlisko: PD-SK

Poslaťod Skoda » 07 Júl 11, 22:59:13

To to neslo po kabelu?
Nebo si jen zkousel? ;)
ChipTuning a diagnostika ČR Jihočeský kraj (JH)
+420728772312
Oprava sw teplého startu TDI

TDI Jednohmot 5Q spojky podélné i příčné 228mm

Skoda 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 314
Registrovaný: 13 Jún 10, 10:25:57
Bydlisko: ČR

Poslaťod djrjay » 07 Júl 11, 23:27:55

nechceli ist po kabli

djrjay 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 617
Registrovaný: 22 Jún 10, 21:27:21
Bydlisko: PD-SK

Poslaťod janosik93 » 08 Júl 11, 23:11:06

ja som robil zväčša EDC16-KY bosh, a všetky šli OK
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod djrjay » 08 Júl 11, 23:15:28

ked vyskusas konkretne tieto jednotky tak potom povedz ci idu alebo nie

djrjay 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 617
Registrovaný: 22 Jún 10, 21:27:21
Bydlisko: PD-SK

Poslaťod xklikas » 17 Feb 12, 12:04:08

Ahoj,nemohu to nějak rozchodít..neustále mi to piše power erorr or comunication erorr.Poradí někdo kde dělám chybu?pripijení na jednotku dělám podle toho co jsem našel tady na foru.

xklikas 


 
Príspevky: 11
Registrovaný: 26 Dec 11, 20:38:16

Poslaťod janosik93 » 17 Feb 12, 19:12:02

máš to zle napojene... pozri si to v navode .... tam máš aj obrázky
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod xklikas » 17 Feb 12, 19:50:03

janosik93 píše:máš to zle napojene... pozri si to v navode .... tam máš aj obrázky

Návodě od dodavatele nebo tady na foru??Už jsem z toho jelen.. :-L

xklikas 


 
Príspevky: 11
Registrovaný: 26 Dec 11, 20:38:16

Poslaťod janosik93 » 17 Feb 12, 20:00:46

od dodávatela .. mne to podla toho návodu ide
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod Alpiners2 » 17 Feb 12, 20:09:37

ak si to pripojil opačne, tak jednotka je už po smrti a darmo skúšaš znova. už sa nepripojíš
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Poslaťod xklikas » 17 Feb 12, 20:11:37

Alpiners2 píše:ak si to pripojil opačne, tak jednotka je už po smrti a darmo skúšaš znova. už sa nepripojíš

Když jednotku připojim přes kabel na stole tak komunikuje tak KO nebude nebo snad jo?

xklikas 


 
Príspevky: 11
Registrovaný: 26 Dec 11, 20:38:16

Poslaťod janosik93 » 17 Feb 12, 20:30:24

bosh je myslím chranena proti prepolovaniu. siemens je na tom horšie
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod Alpiners2 » 17 Feb 12, 23:26:39

janosik93 píše:bosh je myslím chranena proti prepolovaniu. siemens je na tom horšie

zapoj si opačne a uvidíš či je chránená :grr
mpps, galetto, magpro2, VCDS, Lexia3, Fiat ecu scan, MB Star, BMW scanner,LabProg+, OpCom, autocom-cdp, bdm, super vag k+can, digiprog3 (firma jantolak)

Alpiners2 

Obrázok užívateľa
Site Admin
 
Príspevky: 1326
Registrovaný: 12 Jún 10, 12:44:35
Bydlisko: Rimavská Sobota

Ďalší

Späť na Hardware

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron