Sharan 2.0tdi Adblue

Poslaťod skuter1 » 24 Okt 18, 11:45:00

Po hlaske doplnenia adblue 1050km som dolial asi 11 litrov mocoviny ale pocitac stale odpocitava km (aktualne 800). Vraj su chybne softy v riadiacej jednotke a treba ich prepalit, alebo kupit celu nadrz na adblue. Mate skusenosti.

skuter1 


 
Príspevky: 5
Registrovaný: 23 Okt 18, 14:02:40

Poslaťod vovalac » 26 Okt 18, 10:15:39

tak to sú dve rozdielne veci, kto ti toto radil?

vovalac 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 24
Registrovaný: 25 Júl 17, 18:57:39
Bydlisko: Komárno

Poslaťod skuter1 » 27 Okt 18, 16:26:26

Bol som u jedneho technika a hovoril ze v Sharanoch odchadzaju jednotky v adblue alebo treba prepalit soft.

skuter1 


 
Príspevky: 5
Registrovaný: 23 Okt 18, 14:02:40

Poslaťod janosik93 » 31 Okt 18, 11:19:06

treba anjprv diagnostiku chlapi, čo to píše. potom oprava
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod skuter1 » 01 Nov 18, 16:03:07

Diagnostika ukazala chyba budenia ohrievania adblue alebo cosi podobne, ziadna ina chyba. Ze vraj to nema suvis s tym odpocitavanim.

skuter1 


 
Príspevky: 5
Registrovaný: 23 Okt 18, 14:02:40

Poslaťod janosik93 » 01 Nov 18, 19:52:31

ano, je to jednotka v nadržke. stojí to 270€ myslím. robím to bežne . častá zavada
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod pilof » 02 Nov 18, 11:06:07

ževraj to nemá súvis? Myslím, že to práveže bude mať

pilof 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 32
Registrovaný: 25 Nov 15, 10:42:22

Poslaťod janosik93 » 05 Nov 18, 9:25:27

myslíš software z vadným ohrevom ad blue nadržke? nie, nemá to absolutne suvis. dá sa nový ohrev, spravia zakladne nastavenia, servisna regeneracia a auto zas bude chodiť.
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod onoxis » 05 Nov 18, 9:29:42

tak ked mu to povedal, tak by mu to rovno mohol aj spravit nie? tozvie aku cenu si on popyta

onoxis 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 46
Registrovaný: 27 Jan 15, 13:29:49

Poslaťod michalisko » 06 Nov 18, 11:33:39

aj sa to nejak poriešilo, neviete niekto?
Za jeden život treba vystriedať aspoň 10 áut ale iba jednu ženu :D

michalisko 


 
Príspevky: 13
Registrovaný: 24 Máj 17, 12:47:24

Poslaťod skuter1 » 07 Nov 18, 12:01:07

Janosik, pisal si ze to robis, pomohol by si aj mne.

skuter1 


 
Príspevky: 5
Registrovaný: 23 Okt 18, 14:02:40

Poslaťod janosik93 » 07 Nov 18, 13:02:51

od kial si?
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3255
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod skuter1 » 07 Nov 18, 13:25:07

Momentalne od Popradu, alebo trosku blizsie od Kezmarku.
Janosik, ako je to s tebou. Mohol by si mi to opravit alebo mam dalej hladat.

skuter1 


 
Príspevky: 5
Registrovaný: 23 Okt 18, 14:02:40


Späť na Údržba a technické problémy VW

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Seznam [Bot] a 1 hosť

cron