o3 TDi 110kw CKFC neohrieva sa

Poslaťod Medal41 » 27 Apr 20, 13:34:50

Skúšal som aj bez a s klimomov
Jediný rozdiel sa udeje keď dam trvale napätie na vodnú pumpu a clona je aktívna stále
Ale keď som skúšal napätie tak rovnako funguje na všetkých O3 to znamená napätie je po kedy sa motor nezohreje na 65c potom napätie opadne a clona sa schová meral som to multimetrom potom som tam dal trvale napätie s baterky a auto sa zohrialo normálne ale tak to nemá byt lebo na autách čo som skúšal to funguje aj bez trvalého napätia
Neviete ako prehodím protokol vo vcds neviem sa totiž dostať do meraných hodnôt 08. A kodovanii - II -11

Medal41 


 
Príspevky: 14
Registrovaný: 19 Apr 20, 23:58:30
Bydlisko: Partiazanske

Poslaťod janosik93 » 27 Apr 20, 14:57:32

musíš isť cez UDS hodnoty a tam si to dáš ukladať. spotreba paliva je aka? normal? či zvýšená?
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3344
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod Medal41 » 27 Apr 20, 22:34:32

janosik93 píše:musíš isť cez UDS hodnoty a tam si to dáš ukladať. spotreba paliva je aka? normal? či zvýšená?
Spotreba je v pohode cca 5l
Len to neviem prepnúť na “UDS” NEVIDEL si niekde link ako sa to dá prehodiť
Dik

Medal41 


 
Príspevky: 14
Registrovaný: 19 Apr 20, 23:58:30
Bydlisko: Partiazanske

Poslaťod janosik93 » 27 Apr 20, 22:47:50

ake maš VCDS?
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3344
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod Medal41 » 28 Apr 20, 12:57:08

janosik93 píše:ake maš VCDS?

Take novšie kábel Hex V2

Medal41 


 
Príspevky: 14
Registrovaný: 19 Apr 20, 23:58:30
Bydlisko: Partiazanske

Poslaťod Medal41 » 06 Máj 20, 12:31:45

Medal41 píše:
janosik93 píše:ake maš VCDS?

Take novšie kábel Hex V2

19.2 vcds

Medal41 


 
Príspevky: 14
Registrovaný: 19 Apr 20, 23:58:30
Bydlisko: Partiazanske

Poslaťod janosik93 » 28 Sep 20, 22:06:14

prišiel si na niečo? ja som mal nedavno opdobny problem. Snimač teploty chladiacej kvapaliny. tiež som sa s tým natrapil
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3344
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod Medal41 » 02 Okt 20, 12:50:54

janosik93 píše:prišiel si na niečo? ja som mal nedavno opdobny problem. Snimač teploty chladiacej kvapaliny. tiež som sa s tým natrapil

Len som skúsil vymeniť celé EGR aj s klapkou a prvá jazda bola dobrá cca 8 km sa zahrial na 90c bohužiaľ ďalšie ráno chyba pretrváva snímače teploty som menil hneď na začiatku
Osobne si myslím že neotvára klapku egr a tým sa neohrieva voda v egr lebo na inej o3 som meral a tá Mala o 15c horúcejšia voda ako u mna rovnako stali od večera do rana rovnako sa naštartovali a merali tak že určite ešte neotvára klapka egr len neviem odkiaľ klapka egr dostáva info aby sa OTVORILA/ZATVORILA
KAŽDÁ RADA BY SA HODILA

Medal41 


 
Príspevky: 14
Registrovaný: 19 Apr 20, 23:58:30
Bydlisko: Partiazanske

Poslaťod janosik93 » 29 Okt 20, 13:31:25

a samotny ventil na otvaranie tejto klapky na EGR chladiči? veď skus zapojiť podtlak tak, aby bol stále otvorený
rád sa šprtám v kábloch a rozmýšľam o elektronike :-D

janosik93 

Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3344
Registrovaný: 12 Jún 10, 20:51:14
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Poslaťod Medal41 » 31 Okt 20, 22:23:05

janosik93 píše:a samotny ventil na otvaranie tejto klapky na EGR chladiči? veď skus zapojiť podtlak tak, aby bol stále otvorený

Ovládanie je elektrické nie podtlakové

Medal41 


 
Príspevky: 14
Registrovaný: 19 Apr 20, 23:58:30
Bydlisko: Partiazanske

Predchádzajúci

Späť na Údržba a technické problémy VW

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia

cron