od MItomas » 16 Feb 14, 11:14:43
zdravim ak by mi niekto vedel pomoct budem vdacny jedna sa o seat cordoba 1.9tdi pd 74kw ATD,rok 2005,kupil som som ho s tym ze auto nejde vytocit viac ako 3tis.otacok ani na volnobeh,hned pri vytoceni rozsvietia sa kontrolky zhavenia a motora,vcds-snimac otacok g28 neverohodny signal,po vymazani kontrolky aj chyba zhasnu ale pri dalsom vytoceni sa to vsetko zoopakuje,menene veci-vaha vzduchu,snimac g28,snimac g40,synchronizacia 0-0,6,najviac divne je ze snimac ktory tam bol g28 na kluke urcite nieje z toho auta ked som ho ho zmeral tak je o cca 2mm dlhsi ako ten novy ale s tym novym auto iba ma snahu chytit a s tym starym chyti na brnk ale nevytocim ho ked som premeral odpor tak na starom je 430ohm a na novom je 450ohm,kabelaz skontrolovana medzi pinmi 1 a 2 bol skrat aspon tak mi to povedal kamos co to meral ale neviem aky ma davat prud ecu do g28 su tam 3 vodice na 2 z nich sme namerali 2.30v neviem ake napatie ma davat rozmyslam ci nieje ecu KO mam doma na skusku taku istu ale je to z ibizi cislo rovnake len koncove pismena su odlisne ale neviem odblok.immobilizer mam aj budiky ale stale to blokuje ale podla mna by stacilo len premerat tie 2 pini ci davaju tolko ako stara ecu na to netreba odblok.immo ci? za kazdu radu budem vdacny inak mam po ruke vcds