mp3turbo píše:chlapi a ste aspon trochu normalni ?!
drbnes do nafty riedidlo, potom olej pre dvojtakty, co ste mali silny uraz na hlavicku v detstve? kokos ja potichu chodim a zlahka dycham pri tych commonrailoch a fagani tam leju petrolej s PURom z kuchyne, dopuče to je fakt umenie kupit nezhumplovane auto...
Breznew18 píše:no ja osobne by som si urcite nedal do nafty riedidlo na to by ma nik nenahovoril
Breznew18 píše:zeby to robila voda v nafte?
bjukemen píše:..kto sa bojí nesmie do lesa....
..skusil som citil soom zistil som..a naozaj to funguje treba si trocha prečitať a potom pisať..o padaní na hlavu...a inak bežne som daval aj benzin do nafty s olejom a fungovalo to lepšie než samotna nafta...ale netvrdím že to tak prevadzkujem iba som to skusil na par 1000km a koniec
Taky sem lil minulou zimu benzin:D dojel sme na cerpacku vzal naftu hrkl 30 l:D pak vzal druhou pistolu a uz sem tam valil benal:D trosku sem se zapomel na na nadrz dal snad 6l. Pak prilil VIF a jeste olej do dvoutaktu. Musim rict,ze nic se nestalo ani po pul plechovce VIF na nejakych 100l nafty coz je sakra davkovani.bjukemen píše:..kto sa bojí nesmie do lesa....
..skusil som citil soom zistil som..a naozaj to funguje treba si trocha prečitať a potom pisať..o padaní na hlavu...a inak bežne som daval aj benzin do nafty s olejom a fungovalo to lepšie než samotna nafta...ale netvrdím že to tak prevadzkujem iba som to skusil na par 1000km a koniec
janosik93 píše:osciloskop mám. Aká sonda sa na to používa?
Späť na Zvyšovanie výkonu Fiat group
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia